Shinsei IR Day

Date
Schedule
13:30-13:35(5min)
Shinsei IR Day Overview

Hideyuki Kudo, President and Chief Executive Officer
PresentationXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation(Text)XLS ()

13:35-14:15(40min)
Group Management and Productivity Enhancement by Shinsei Bank Group

Akira Hirasawa, Chief Officer
Group Organizational Strategy, Group Human Resources
PresentationXLS ()
Summary of QA SessionXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation(Text)XLS ()

14:15-14:55(40min)
Innovation of Customer Experience Value - Data Strategy of Shinsei Bank Group

Hiroyuki Torigoe, Senior Officer
President and CEO, Shinsei Financial Co., Ltd.
PresentationXLS ()
Summary of QA SessionXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation(Text)XLS ()

15:05-15:45(40min)
Innovation of Customer Experience Value - Strategy for Interface and Contents

Tetsuro Shimizu, Senior Officer
Head of Individual Business
PresentationXLS ()
Summary of QA SessionXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation(Text)XLS ()

15:45-16:25(40min)
Group Business Strategy to Generate New Business Opportunities

Yoshiaki Kozano, Chief Officer
Group Business Strategy
PresentationXLS ()
Summary of QA SessionXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation(Text)XLS ()


16:25-16:30(5min)
Closing Remarks

Hideyuki Kudo, President and Chief Executive Officer
Summary of QA SessionXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation(Text)XLS ()

System requirement: Company Hotline - English Conference - System Check