Shinsei IR Day

Date
Schedule
13:30-14:10(40min)
Group business strategy

Yoshiaki Kozano, Chief Officer, Group Business Strategy
PresentationXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation (Text)XLS ()
Summary of QA Session (Text)XLS ()


14:10-14:50(40min)
Group organizational strategy

Akira Hirasawa, Chief Officer, Group Organizational Strategy
PresentationXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation (Text)XLS ()
Summary of QA Session (Text)XLS ()


14:50-15:00(10min)
Break

15:00-15:40(40min)
Institutional business

Shinichiro Seto, Head of Institutional Business Unit
PresentationXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation (Text)XLS ()
Summary of QA Session (Text)XLS ()


15:40-16:20(40min)
Individual business

Tetsuro Shimizu, Head of Individual Business Unit
PresentationXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation (Text)XLS ()
Summary of QA Session (Text)XLS ()


16:20-16:30(10min)
Summary

Hideyuki Kudo, President and Chief Executive Officer
PresentationXLS ()
Video ArchiveMOVIE
Summary of Presentation (Text)XLS ()